#SegalaPerasaan

Buat begini salah, buat begitu salah, bila buat lain dan di luar kotak masih akan ada orang kata salah, bila buat yang biasa orang buat orang kata tak de idea ke dah?

Habis tu nak camana? Semua benda salah. Tak akan pernah dapat buat sesuatu yang semua orang suka. Setiap orang ada pilihannya. Pada kamu itu pilihan kamu, saya hormati, pada saya rasa ini sangat bagus luar kotak tak cliche . Cer kalau artis Hollywood yang nyanyi lagu ala ala Segala Perasaan buat video cengini? Mesti takde komen kan.

Anyway itu hak org bersuara, itu pendapat anda. Dan ini pendapat saya .

Seperti Marr Mohamad, saya juga orang dalam industri dan kerja saya berkaitan penciptaan konsep dan creative contents dan saya bagi 5 bintang out of 5 sebab luar dari kebiasaan dan berani.

Sederhana itu kuasa
Merubah jadi luar biasa
Berbeza dengan yakin
Menerima apa yang lain
Menghayati dengan hati
Bukan emosi
Jika intinya elok
Jiwanya tidak berbelok-berbelok.
#simetrisiti #cekaluntukkekal #takhidupdekpujitakmatidekkeji

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s